Zebragroep

Hallo allemaal, welkom op de pagina van de Zebra-groep. Op deze pagina vinden jullie informatie over onze klas en groep:

In onze klas:

-zitten 22  kinderen, waarvan 4 kinderen in groep 1 en 18 kinderen in groep 2

-zijn er 2 juffen, juf Sjacolien en juf Marloes

-zijn er 2 stage-juffen

We hebben het heel erg fijn en gezellig met elkaar. We werken in thema's, zo hebben we dit jaar al gewerkt over SCHOOL en ZEBRA'S, BOUWEN, VERKEER & VERVOER => OP REIS, bij elk thema leren we heel veel nieuwe dingen. We zingen, we spelen, zijn echte Kanjertijgers, we weten precies hoe we op een goede manier met elkaar om kunnen gaan, we doen oefeningen met cijfers en letters, we spelen lekker buiten en als het echt heel hard regent gaan we het spellokaal in.

In de klas en op de gang hebben we heel veel verschillende hoeken, zoals de bouwhoek, de lees-/schrijfhoek, de rekenhoek, het huisje, de zandtafel, een tafel met kapla, grote gekleurde blokken, bakken met allerlei constructiemateriaal, een knutselkast, een kat vol met spelletjes en een puzzelkast. Er is dus altijd wel iets te doen.

Onze logeerzebra heet ZEB, en mag bij alle kinderen een lang weekend logeren....