Vissengroep

Schooljaar 2016-2017

De eerste 2 weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op.

Hieronder een impressie van hoe deze (warme) dagen geweest zijn.

We leren onze eigen naam te 'schrijven'.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Speelgoedmiddag (21 april)

Heel de middag spelen met je eigen speelgoed.

Super fantastisch, alleen samen spelen betekent ook samen delen en dat was best nog wel lastig!

Vandaag 7 maart werden we 's morgens verrast door een laagje sneeuw. De kinderen waren super enthousiast dus we zijn zo snel mogelijk naar buiten gegaan om te genieten van de sneeuw.

Sommige schoenen/sokken waren erg nat geworden, dus die mochten heerlijk opdrogen bij de verwarming.

Welkom in de vissengroep. Op 29 februari zijn we gestart met deze nieuwe instroomgroep. De eerste week zit er al bijna weer op! We vonden het allemaal best spannend, maar we voelen ons nu al thuis in de vissengroep. Deze week hebben we al een mooie vis gekleurd, geprikt, geknipt en geplakt! We hebben ook  heerlijk buiten gespeeld, gegymd, liederen gezongen (met de gitaar) en met de klei gespeeld.

We hebben genoten, zoals te zien is op de foto's ;)