Handige sites voor ouders en kinderen

www.cnszomerland.nl  is onze zusterschool in Stellendam

OUDERS:

www.kindopmaandag.nl/over-kind-op-maandag/  geeft informatie over onze godsdienstmethode die we gebruiken in de groepen 3 t/m 8. De kleuters hebben een eigen vertellijn.

Ouders en Coo   geeft informatie aan ouders over allerlei schoolaangelegenheden

www.pestweb.nl   geeft allerlei waardevolle informatie over pesten voor ouders en kinderen

www.onderwijsinspectie.nl   geeft informatie over de inspectiebevindingen van scholen

www.ggd-zhe.nl   geeft informatie over allerlei gezondheidsvraagstukken

Buitenschoolse opvang:   www.hetspeelhuus.nl                www.kinderopvang-hetkinderpaleis.nl

www.nr1educatief.nl : onderwijsbureau "nr1educatief'' stelt niet de belemmering maar de kans centraal. Door de inzet van handelingsgericht werken gaat ''nr1educatief'' uit van de kansen en mogelijkheden van ieder kind en worden deze benut om de gestelde doelen te behalen.

www.nellekedewit.nl  : voor kindercounceling & coaching

www.devreede2.nl  : voor huiswerkbegeleiding, bijles en steun aan gezinnen met een persoonsgebonden budget (PGB)

www.schoolopseef.nl: voor informatie over een veilige school in een veilige omgeving. De Bosssescchool heeft het label 'School op Seef'

KINDEREN:

www.pestweb.nl    geeft allerlei waardevolle informatie over pesten voor ouders en kinderen

Kennisnet voor kinderen   is een grote informatiebron voor kinderen met erg veel leerspelletjes

Kenny (site voor groep 1 tm 3)    leuke spelletjes voor jonge kinderen

www.zappelin.nl     staat vol leerzame en spannende sites voor kinderen

www.hetklokhuis.nl  geeft erg veel informatie over allellei onderwerpen

www.jeugdjournaal.nl   geeft actuele informatie

www.schooltv.nl/   geeft erg veel informatie op allelei gebied

www.kindertelefoon.nl   Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met de Kindertelefoon. Wil je niet bellen of chatten, dan vind je wellicht een tip in de vragenkast.

www.poepie.info/poepie/  leuke gezondheidssite

www.woordkasteel.nl  voor het oefenen van alle spellingscategoriën

www.oerrr.nl  De link Oerrr is van Natuurmonumenten. Als je jezelf aanmeldt (gratis) dan krijg je een set kaarten, een magazine en ook nog zaadjes voor planten.