Groep 8B

Beste allemaal,

Het schooljaar loopt ten einde. De laatste loodjes wegen zwaar. Nog wat werk af te maken. Contract of buiten het contract om. Heel veel oefenen voor de musical want dat kan nog wel wat beter (komt u helpen schminken, haar verzorgen en make-up doen? Geef u aub op via p.boers@bosseschool.nl).

U krijgt zo snel mogelijk een uitnodiging voor de afscheidsavond maar voor in de agenda:

3 juli afscheidsavond groep 8B, kerk naast de school, deur open 18.45, start 19.00 uur

Overige belangrijke data hebt u al kunnen lezen in een eerder overzicht.

En al laat het warme weer dat niet altijd toe op dit moment: we houden de moed erin en proberen er een paar goede, leuke, bijzondere laatste schooldagen op de Bosseschool van te maken.

Voor wie we niet meer persoonlijk spreken: alvast een heel fijne uitrustvakantie toegewenst!

Met vriendelijke groeten, Kinderen 8B, juf Karin en meester Pieter