Groep 8A

Het nieuwe schooljaar is gestart. Voortaan zullen we het huiswerk op deze site vermelden, zodat u als ouder ook weet wat er komen gaat. Wij zorgen ervoor dat het huiswerk in de huiswerkmap zit. Mocht een kind door afwezigheid een bepaalde samenvatting niet hebben proberen wij er altijd voor te zorgen dat het kind dit blad alsnog krijgt. Toch kan het gebeuren dat wij dit vergeten. Het is dan heel fijn als het kind zelf even aan één van de juffen de samenvatting vraagt.

Donderdag 14 september om 19.30 uur informeren wij u graag over allerlei schoolzaken. We hopen dat iedereen erbij is!

Iedere week moeten de kinderen thuis het huiswerk voor Nieuwsbegrip maken. Ze loggen in op nieuwsbegrip.nl en maken de opdrachten 'woordenschat' en 'andere tekstsoort'. Donderdag controleert juf Jessica of het huiswerk gemaakt is. Mochten ze het per ongeluk toch vergeten zijn mogen ze dit donderdag na schooltijd op school maken.

Donderdag 28 oktober: overhoring Engels over de rechter rij van Unit 1.

Dinsdag 10 oktober: Taaltoets woordenschat thema 'Televisie'. Woordenlijst zit in de huiswerkmap.

http://argusclou.topowereld.nl         AC17730     znup4622