Groep 6b

Welkom op de pagina van groep 6b!
Hierop staat bovenaan het huiswerk.
Daaronder staat informatie over onze groep.

HUISWERK:
18 december: woordjes Engels-Nederlands kennen. Voor- en achterkant kopieerblad. Kinderen moeten de Nederlandse betekenis kunnen geven bij het Engelse woord (andersom hoeft nog niet).

12 januari: inleveren boekje begrijpend lezen (heeft niet ieder kind gehad).

Nieuwsbegrip: elke week maken de kinderen de woordenschatles van die week.
Dit wordt uiterlijk op donderdag ingeleverd. In de klas maken we de extra tekst (meestal op de tablets).

Over het algemeen krijgen de kinderen het huiswerk één week van tevoren in hun map.

Oefenen voor de topotoets kan ook via:
inloggen met: AC17730     znup4622
Soms werkt de Argus clou niet. Er staat dan misschien een oudere versie van Adobe Flash Player op de computer. Op een gewone computer is er de grootste kans dat de website werkt. Soms wil wisselen tussen google chrome / internet explorer ook helpen. Lukt dit niet: dan kunnen de kinderen altijd op hun blad oefenen.

ONZE GROEP!
We hebben veel plezier met elkaar in groep 6b. Ook leren we veel. Hieronder een impressie.

Kanjertraining

Schilderen (Vincent van Gogh)

Natuurles over paddenstoelen (champignons onderzoeken)

Sinterklaas vieren met surprises