groep 3A

Welkom op de pagina van groep 3a. Wij zijn Abdirahman, Naud, Luuk, Anna, Jayden, Yinthe, Maritt, Elise, Tom, Vera, Indy, Menno, Roos, Thijs, Swen, Janna, Iris, Dani, Isa, Samuel, Jasmijn, Yara, Sebastiaan (stage)juf Marnie, juf Sjacolien en juf Marloes.

Op deze pagina lezen jullie het laatste nieuws over wat we gedaan hebben en zijn er foto's te vinden in ons foto-album. Het laatste nieuws komt steeds bovenaan de pagina te staan.

Woensdagmorgen 5 oktober. Geen juf te bekennen, wel allemaal omaatjes op het plein :) De opening van de Kinderboekenweek met als thema " Opa's en oma's, voor altijd jong" . De omaatjes hebben met elkaar een slinger gemaakt, de oudste en de jongste leerling mochten de slinger symbolisch doorknippen om zo de KBW te openen. Samen hebben we het lied "voor altijd jong" van Kinderen voor kinderen gezongen. In de klas zijn we na de opening meteen aan de klas gegaan. Met behulp van ouders hebben we een "voor altijd jong"-zeepje gemaakt en een doosje waar dit zeepje in kan. Een boekenlegger gemaakt en een opa of oma gevouwen. Woensdag 12 oktober hebben we van 12:00-13:00 inloop en kunnen alle kunstwerken bekeken worden! inmiddels staat ook deel 2 van de foto's in ons album...

 

 

Dinsdagmiddag 26 september hebben we allerlei taal- en rekenspelletjes in circuitvorm gedaan: samen 5, burenbingo, opdrachten met het rekenrek, letters rollen, woorden en plaatjes met de letter B zoeken en een spel op de computer. Een leerzame middag.... Hulpouders bedankt!!!

 

 

Een kijkje in de klas...

We zitten al weer bijna 2 weken in groep 3a. We hebben de letters i-m-r-v al geleerd,bij de woorden ik-maan-roos en vis. We werken in een werkboek, maken woorden met de woordendoos en het klik-klkboek. Ook schrijven we de letters en woorden in ons schrijfschrift.

Met rekenen hebben we ook een werkboek en een cijferschrift waar we iedere dag in werken. Op de foto's in ons fotoalbum zijn we aan het rekenen. Ook zijn er foto's van ons lokaal te zien, wat er zoal hangt, staat en wat we al allemaal geknutseld en getekend hebben!