Egelgroep

Al sinds een hele lange tijd zijn hier geen foto's meer geplaatst van de Egelgroep. Dit alles heeft te maken met de strenge privacy-regels(AVG). Ik heb besloten om vanaf nu toch weer foto's te plaatsen op de websites. Deze zullen dus niet zo sprekend meer zijn als voorheen. Het zullen hoofdzakelijk foto's zijn van situaties, omgeving of de kinderen op de rug genomen. Mocht het zo zijn dat er toch nog een gezicht te zien is van de kinderen dan heb ik deze bewerkt, zodat ze niet herkenbaar zijn.

De foto's beginnen in december 2018 met het Sinterklaasfeest. Iedere keer zal het nieuwste bericht bovenaan de pagina staan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ons prachtig nieuwe zandbakzeil!

Gemaakt door

ZEILTJES & ZO

HET NIEUWE JAAR 2019

We hebben met de kinderen van de Egelgroep het nieuwe jaar ingeluid met een cofetti canon.

KERST in de EGELGROEP

De overgang naar Kerst was wel erg abrupt! Woensdag 5 december had Sint en zijn Pieten nog maar nauwelijks zijn hielen gelicht of de kerstbomen stonden alweer in de klassen. Tegelijkertijd daalde de rust weer in de klas.

We hebben geluisterd naar de mooie verhalen uit de Bijbel en zo toegewerkt

naar de Kerstviering op 20 december.

We hebben mooie kerstwerkjes gemaakt en de klas was helemaal Kerst.

We speelden in de stal het Kerstverhaal na.

Op de dag van de kerstviering in de klas hebben we het kerstverhaal uit de Bijbel gehoord, hebben we wat moois gemaakt en naar een mooie DVD gekeken. Aan het eind van de viering hebben we met z'n allen op school gegeten, waarvoor elk kind wat had meegenomen.

Wat een lekkers had iedereen meegenomen! Je mocht wel een paar keer met je bord langs het buffet lopen!

SINTERKLAASFEEST in de EGELGROEP

17 november 2018 kwam de Sint en zijn Pieten al in Nederland aan. Vanaf die tijd was er geen houden meer aan. Dus vanaf half november werkten wij over Sinterklaas. We mochten onze schoen zetten.

We telden de dagen totdat Sint op school kwam en we hebben een pietendiploma gehaald.

5 december kwam de Sint en zijn Pieten natuurlijk ook op de Bosseschool. Hij kwam wel op een heel bijzondere manier......met de brandweerauto! De Pieten die niet meer van het dak af durfden, werden meteen geholpen.

Na de spectaculaire aankomst kwam Sinterklaas nog in de klassen en werden

de kinderen verblijd met een cadeau.