Bovenbouw

Hieronder Een foto-impressie van de bovenbouw:

Om het fijn te hebben met elkaar, hebben we duidelijke schoolafspraken opgesteld. Onze lokalen Zijn ruim en overzichtelijk.

Chromebooks nemene een belangrijke plaats in in ons onderwijs. Dooralle gangen hangt Eeen 160 meter lang kunstwerk dat door alle kinderen van de Bosseschool gemaakt is voor de opening van het nieuwe deel van het mooie schoolgebouw om 'oud' en nieuw met elkaar te verbinden.

In de Groepen 3 t / m 8 Hangen digiborden, Een Welkome Aanvulling op ons onderwijs.

In de Uitdagende mediatheek Kunnen de Leerlingen van de Groepen 5 t / m 8 Hun boeken en Allerlei informatie halen en Verwerken. Er is ook Genoeg Plek Om Te werken.

Ook creatieve vakken en techniek Staan Op het Lesrooster.